De Wieringer Sanghers waren wederom uitgenodigd door de KBO Heemskerk

Donderdagmiddag 24 september 2017 zijn we met ons koor “De Wieringer Sanghers” voor een optreden naar Heemskerk geweest.  We waren uitgenodigd door de K.B.O. van Heemskerk. In 2014 was het koor daar ook geweest, en dat was goed bevallen. De K.B.O. van Heemskerk hadden een ontmoetingsmiddag en wij waren uitgenodigd met ons koor om de middag wat op te luisteren met ons repertoire. Het was een prachtige zonnige dag, dus ook erg warm voor ons in onze kostuums. Het optreden was in een erg mooie locatie, t.w. Dansschool Aad Schoorl.

Om 14:30 uur werden we verwacht, we begonnen met ons traditionele openingslied “Wie wil er mee naar Wieringen varen”. De stemming zat er meteen goed in, en er werd door de mensen in de zaal volop meegezongen. Dit is voor ons ook leuk.

Af en toe was het wel wat drukkig in de zaal, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken. Het is fijn als ons publiek zo enthousiast op ons optreden reageert. De mensen vonden de voordrachten prachtig.

Na de pauze werd het programma weer afgetrapt door de mannen met hun mannenliederen, waarna het hele koor de overige tijd volmaakte.

Het was een hele gezellige middag. Warm maar voldaan gingen we na afloop weer op huis aan.