Wieringer Sangers te gast bij Valbrug in Medemblik

20 april 2024 by J.V.

Midden in het centrum van historische stad Medemblik ligt Valburg een huis voor ouderen, een prachtige locatie van waar je zo naar de winkels IJsselmeer en en restaurants loop.

Het weer was bar slecht ! en weinig parkeerplaatsen vanwege een Bridge toernooi in Medemblik. Maar door het warme welkom dat we kregen bij binnenkomst , maakte dit alles weer goed. Terwijl de dames direct aan de koffie met koek gingen, waren de heren druk bezig om de kar uit te laden met de attributen.

dit is de kar waar alle attributen in staan

Wederom werden wij bij aanvang van het zingen hartelijk welkom geheten, Er werd nog even verteld dat wij in 2020 hier ook hadden opgetreden en dat ze erg blij waren dat wij weer kwamen zingen. Voordat wij begonnen vroeg Piet de accordeonist aan de volle zaal of zij ook het volkslied van Medemblik kenden. Piet speelde het en de zaal zong uit volle borst mee.

In de pauze werden wij ook weer verwend met drankjes en hapjes.de gasten genoten ook van de modeshow en van een echtpaar die tijdens het lied “‘ dans nog eenmaal met mij”‘ een foxtrot gingen dansen.

Het was een heel leuk optreden met enthousiaste gasten en toen we afsloten met het liedje tot ziens allemaal vroegen ze om ientje toe.En dat deden we natuurlijk. Na een geslaagd optreden werden we nogmaals verwend met drankjes en hapjes , zelfs met scones met clotted cream en jam