De Wieringer Sanghers treden op voor Bak Busreizen en sluiten af met een barbecue

Optreden van de Wieringer Sanghers voor Bak Busreizen in Hippolytushoef met aansluitend de slotavond van het eerste halfjaar, Barbecue, woensdagavond 21 mei 2014.

barbecue 2014

Op  woensdagmiddag 21 mei hebben de Wieringer Sanghers opgetreden voor Bak Busreizen. De locatie waar dit, dit keer plaats vond, was Café De Harmonie in Hippolytushoef. Bij Café De Harmonie vindt u nog de gemoedelijke, nostalgische uitstraling van het Oud-Hollandse Café.

Ons publiek bestond uit twee touringcars voornamelijk met wat oudere deelnemers en hun begeleiders. barbecue 2014

Natuurlijk werd het optreden door het koor geopend met “Wie wil er mee naar Wieringen varen”, gevolgd door “De Orgelman”, de “Boerenbruiloft”, “Net als toen”, en nog veel meer bekende Nederlandse liedjes uit ons repertoire. Al met al een hele leuke zangmiddag voor ons en ons publiek in Hippolytushoef.

Hierna hadden de Wieringer Sanghers de slotavond van het eerste halfjaar, met een heerlijke barbecue. Qua weer viel het mee, het bleef zo goed als droog buiten, al was het wel wat fris. De meeste koorleden bleven dan ook heerlijk binnen zitten. Onze barbecue-kok wist de diverse vleesgerechten heerlijk te bereiden. Binnen kon men ook nog van een aantal lekkere salades genieten. Veel van de koorleden hadden ook hun partner meegenomen. Op het eind van de avond, hoe is het mogelijk, was alles op.