Kerstavond 2019 voor de Wieringer Sanghers

Woensdagavond 18 december hebben de leden van het koor Kerst gevierd. Tijdens de repetitieavond, in dit geval dus niet een normale repetitieavond, werden de leden als eerste verrast met de ongewone opstelling van de repetitiezaal. Waar er normaal enkel stoelen staan, stonden nu de stoelen met tafels. Er werd nu eerst gestart met koffie of thee met lekkere chocolade traktaties. Na de koffie werd door een lid van het koor een Kerstverhaal anno 2019 verteld, waarbij de overeenkomst met de tegenwoordige tijd en de sociale media erg overeenkwam. Vervolgend volgde een blokje met een aantal Kerstliederen. 

Na het eerste blokje was het tijd voor een Kerstborrel. Daarbij presenteerde één van de leden gedurende hela avond een assortiment van verschillende hapjes. 

Ook werden er gedurende de avond door diverse heren en dames van het koor verschillende voordrachten gebaseerd op de Kerst voorgedragen. 

Het was gedurende de gehele avond erg gezellig. Kortom een erg leuke avond waar De Wieringer Sanghers het jaar 2019 mee afsloten.